top of page

Om Hydraspec

I 2021 ble TESS AS største aksjonær i Hydraspec AS, og TESS Hydraspec AS var en realitet. TESS Hydraspec inngår i et hydraulisk cluster sammen med 3 andre bedrifter i TESS-familien, med spisskompetanse innen hydraulikk og sentralsmøring. Sammen kan vi levere tekniske tjenester som er et satsningsområde for TESS.

Clusteret består av:
  • Hydraulikkteknikk AS
  • Sylinderakutten AS
  • Smøreteknikk AS
  • TESS Hydraspec AS
TESS satser på markedet på Sørlandet med en tredobling av verkstedareal samt satsning på maskiner, utstyr og personell. TESS Hydraspec kommer gjennom denne satsingen til å utvide servicetjenester innen hydraulikk ogsylindere. Vi har store nasjonale og regionale kunder. Vi har egen serviceavdeling med spesialkompetanse på hydraulikk og slanger samt at vi har personell til serviceoppdrag ute hos kunder. Gjennom praktisk gjennomføring av vår kvalitetsfilosofi så er vi på vei til å ta en stor posisjon i markedet.
I 2023 fikk vi også en ny ledergruppe, og vi satser stort med ny daglig leder, ny ledergruppe og nyansettelser.

Visjon
P1588385.jpg
Hydraspec skal være en foretrukken arbeidsgiver og en ledende og foretrukken leverandør av tjenester innen sylinderoverhaling, herunder også service og overhaling av hydraulikk og mekaniske systemer. Arbeidet utføres i eget verksted, ute hos kunde eller via servicebil. 
  • Vi gjør det vi kan for å levere den beste og mest optimale løsningen.  
  • Vi gjør det vi kan for å sette oss inn i og forstå kundens behov.  
  • Vi leverer i henhold til kundens spesifikasjoner, krav, ønsker og behov.  
  • Vi vektlegger dialog og et godt samspill med våre kunder slik at de skal oppleve både trygghet og verdiskapning når de benytter våre tjenester.
Om oss
P1588367.jpg
Det viktigste for oss er å få jobben gjort slik at kunde blir fornøyd! Vi har aktive og engasjerte eiere og ansatte som jobber i selskapet. Vi er en fast stab gjennom året på ca 8 årsverk. Både ledelse, administrativt personell og vårt driftspersonale har solid kunnskap og lang erfaring.
P1588350.jpg

Daniel Ribbing

Daglig leder

P1588345.jpg

Monica Norenes

Økonomi- og Adm. leder

unnamed.jpg

Rune Haugen

Verkstedleder

Bilde Geir.jpg

Geir Ove Iversen

Salgs- og prosjektleder

bottom of page